MY FRESH STOCK

QUALITY

Since 2000, we have been working according to the principles of the HACCP concept.

In 2005, we were one of the first companies in our industry to achieve IFS (International Food Standard) certification, and since then we have continuously maintained this globally recognised quality and management standard at the "higher level" in our annual audits.

For us, quality does not begin in the company, but in the careful selection of our partners and suppliers.

Straubinger Konserven- und Sauerkrautfabrik's contract farming is based exclusively on the relevant certification systems in agriculture (Global Gap, Certified Quality Bavaria), and our close ties with local farmers mean that we are always close to the source.

IFS Certificate

Copyright 2024. All Rights Reserved.
Settings saved
Datenschutzeinstellungen

Wir setzen auf unserer Website Cookies ein. Einige von ihnen sind erforderlich, während andere uns helfen unser Onlineangebot zu verbessern. Sie können alle Cookies über den Button “Alle akzeptieren” zustimmen, oder Ihre eigene Auswahl vornehmen und diese mit dem Button “Auswahl akzeptieren” speichern.

Wir setzen auf unserer Website Cookies ein. Einige von ihnen sind erforderlich, während andere uns helfen unser Onlineangebot zu verbessern. Sie können alle Cookies über den Button “Alle akzeptieren” zustimmen, oder Ihre eigene Auswahl vornehmen und diese mit dem Button “Auswahl akzeptieren” speichern.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close